ZAŠTO JE VAŽNO ODABRATI DOBROG FOTOGRAFA?

Vaše venčanje je jedan od najvažnijih dana u Vašem životu i zaslužuje apsolutno podudaranje svih elemenata u toku organizacije kako bi Vam u uspomeni ostala kompaktna i savršena celina. Kada kažemo elementi, pre svega mislimo na odabir sale, hrane, fotografa, muzike, dekoracije, trubača, mladenačke torte, venčanice, odela, nakita i tako dalje. Iz iskustva sa mladencima, možemo reći da se najviše potrude oko restorana i hrane,muzike i fotografa. Iako Vam ova lista na samom početku može izgledati zastrašujuće i doprinese tome da se zapitate da li ste zaista u mogućnosti da pronađete sve ono što bi Vaš dan činilo idealnim, nemojte se brinuti unapred. Neka Vas obuzme samo pozitivna trema i duboko verujte u svoj ukus i ukus Vašeg budućeg supružnika. Na prvi pogled odabir fotografa može da se učini kao najlakši posao, jer mislimo da je dovoljno samo imati fotografiju kada osetimo potrebu da se prisetimo venčanja. Naša preporuka je da se malo potrudite,  istražujete ponude, razgledate fotografije i snimke drugih mladenaca kako biste konačno došli do odgovarajućeg tima zaduženog za ovekovečavanje Vašeg dana.

U današnjem,modernom vremenu taj posao Vam je znatno olakšan nego ranije. S obzirom na to da živimo u digitalnoj eri, aparati I sva prateća oprema su vrlo pristupačni. Stoga su I dostupni svima. Iz tog razloga Vam savetujemo da se čuvate amatera.  Putem interneta, društvenih mreža, raznih snimaka na sajtovima možete odabrati baš onoga koga smatrate da će taj posao uraditi kvalitetno,odgovorno i shodno Vašim idejama i željama. Ispravan odabir fotografa će učiniti da Vaše uspomene traju zauvek. Ovo Vam pre svega savetujemo, jer ukoliko niste zadovoljni fotografijama, nažalost nemoguće je ponoviti ih. Dobar fotograf će znati kako da ispuni Vaše želje, umeće da se snađe u svim situacijama pazeći na kvalitet. Neka to bude osoba koja sa ljubavlju radi svoj posao, koja je sklona pravljenju umetničkog dela a ne fotografisanja trenutka i koja svojim savetima doprinosi poboljšanju izgleda svake fotografije ponaosob.  Pojedini mladenci  su,u nadi da će uštedeti, skloni odabiru ne toliko kvalitetnog tima koji nije obučen da ispuni sve njihove želje. Smatramo da to nije dobar put do jedine uspomene koja Vam ostane nakon mnogo godina braka.

Tim fotografa i zaposlenih u Foto Studio Express Vam garantuje da će se potruditi I dati sve od sebe kako biste Vi i Vama najbiliži ljudi uživali u razgledanju albuma I photobook-ova  i prisećanju najlepših momenata sa venčanja.